Τηλ. Παραγγελιών: 2431.038.523
 

Ρετρό Δαντέλα

  • 2,00€0,80€
Προσαρμογή & Αγορά

Αγαπημένα

Σύγκριση

Άμεσα εκτυπώσιμο: 7-10 ημέρες

Brand: Twonames

Κωδικός SKU: LG-1444

Η ελληνική παράδοση εμπνέει τους σχεδιαστές του iprosklitiria.gr - αποτέλεσμα ένα κλασικό, κομψό προσκλητήριο γάμου με θέμα τη δαντέλα. Το τετράγωνο προσκλητήριο διατίθεται στην απόχρωση του μπεζ της άμμου, ενώ συνοδεύεται από ασορτί φάκελο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

Βήμα 1ο : Μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας, ένας επαγγελματίας γραφίστας θα δημιουργήσει μια προσωποποιημένη μακέτα του σχεδίου σας για την έγκριση πριν από την εκτύπωση. Σε κάθε παραγγελία προσαρμόζουμε τα στοιχεία σας στην ενδεικτική τυπογραφία, ώστε όλα να αρθρωθούν ιδανικά στο σχέδιο της επιλογής σας.

Βήμα 2ο : Θα σας στείλουμε ένα email με τη μακέτα του σχεδίου σας (σε μορφή PDF) εντός τριών εργάσιμων ημερών. Θέλουμε να είμαστε βέβαιοι πως το σχέδιο σας είναι ακριβώς όπως το φαντάζεστε. Εάν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα και θα σας στείλουμε δωρεάν τη διορθωμένη μακέτα σε ηλεκτρονική μορφή.

Βήμα 3ο : Εάν το τελικό σχέδιο είναι όπως το θέλετε, μας ενημερώνετε για την έγκρισή σας με ένα email και εμείς ξεκινάμε τη διαδικασία εκτύπωσης. Η εκτύπωση διαρκεί 5 εργάσιμες ημέρες. Μόλις παραδώσουμε το δέμα σας στην ταχυδρομική υπηρεσία, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία του για να παρακολουθείτε την πορεία του.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ
Χρώμα Μπλε, Κόκκινο
Μέγεθος 15x22
Βάρος 5gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!