Τηλ. Παραγγελιών: 2431.038.523
 
Μοντέρνα Ιδιαίτερα Προσκλητήρια Γάμου !!!
21 Feb

Μοντέρνα Ιδιαίτερα Προσκλητήρια Γάμου !!!

Συντάκτης: Λίλια Διαβάστηκε: 1048 Σχόλια: 0

Ο γάμος σας είναι ένα υπέροχο και σημαντικό γεγονός! Έτσι λοιπόν και τα προσκλητήρια γάμου σας πρέπει να είναι εξαιρετικά! 

Το iprosklitiria είναι εδώ, για να σας βοηθήσει και να σας προτείνει υπέροχα προσκλητήρια γάμου

Τα προσκλητήρια εξελίσσονται στο πέρασμα του χρόνου. Βλέπουμε λοιπόν προσκλήσεις γάμου με color blocking, γεωμετρικά σχήματα σε μοντέρνες γραμμές, σχέδια και όμορφες ελεύθερες γραμματοσειρές.

Είναι τόσο εντυπωσιακά τα προσκλητήρια γάμου του iprosklitiria που θα σας καθηλώσουν.

Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό προσκλητήριο γάμου και να δημιουργήσετε το δικό σας προσκλητήριο, σαν αυτό που σας προτείνουμε, προσκλητήριο γάμου με μοντέρνα φύλλα

Δείτε το pinterest του iprosklitiria  για περισσότερες ιδέες, και πάντα σε οικονομικές τιμές και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Τολμήστε να ανακαλύψετε τα μοντέρνα προσκλητήρια γάμου του iprosklitiria και σίγουρα θα βρείτε το δικό σας προσκλητήριο. Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας να παρασυρθεί….

Δείτε Επίσης

Καλλιτεχνική Watercolor Γαμήλια Πρόσκληση
1,10€

Προσκλητήριο γάμου με υπόλευκο φάκελο. Έγχρωμο προσκλητήριο γάμου 1 όψης Άμεσα εκτυπώσιμο με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας Το προσκλητήριο εκτυπώνεται σε παχύ, πολυτελές υπόλευκο χαρτί 250 γρ.Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται από υπόλευκο φάκελο πολυτελείαςΟι φάκελοι συνοδεύονται με διάφανα αυτοκόλλητα για το κλείσιμο τους Το κείμενο που εμφανίζεται στο προσκλητήριο είναι ενδεικτικό Διάσταση Κάθετο 15 x 22 Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ..

ΚΑΛΑΘΙ
Μοντέρνα Οριζόντια Γαμήλια Πρόσκληση Ampersand
0,95€

Προσκλητήριο γάμου με υπόλευκο φάκελο. Έγχρωμο προσκλητήριο γάμου 1 όψης Άμεσα εκτυπώσιμο με τη συμπλήρωση των στοιχείων σαςΤο προσκλητήριο εκτυπώνεται σε παχύ, πολυτελές υπόλευκο χαρτί 250 γρ.Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται από υπόλευκο φάκελο πολυτελείαςΟι φάκελοι συνοδεύονται με διάφανα αυτοκόλλητα για το κλείσιμο τουςΤο κείμενο που εμφανίζεται στο προσκλητήριο είναι ενδεικτικό Διάσταση Οριζόντιο 22 x 15 Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ..

ΚΑΛΑΘΙ
Πρόσκληση Καλλιτεχνική με Περίγραμμα και Μονόγραμμα
0,90€

Προσκλητήριο γάμου με υπόλευκο φάκελο. Έγχρωμο προσκλητήριο γάμου 1 όψης Άμεσα εκτυπώσιμο με τη συμπλήρωση των στοιχείων σαςΤο προσκλητήριο εκτυπώνεται σε παχύ, πολυτελές υπόλευκο χαρτί 250 γρ.Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται από υπόλευκο φάκελο πολυτελείαςΟι φάκελοι συνοδεύονται με διάφανα αυτοκόλλητα για το κλείσιμο τουςΤο κείμενο που εμφανίζεται στο προσκλητήριο είναι ενδεικτικό Διάσταση Κάθετο 15 x 22 Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ..

ΚΑΛΑΘΙ

Γράψε ένα σχόλιο