Τηλ. Παραγγελιών: 2431.038.523
 
Εντυπωσιακά Προσκλητήρια Γάμου, Ιδέες Προτάσεις!
08 Feb

Εντυπωσιακά Προσκλητήρια Γάμου, Ιδέες Προτάσεις!

Συντάκτης: Λίλια Διαβάστηκε: 1136 Σχόλια: 0

Όλες έχουμε ονειρευτεί ένα παραμυθένιο γάμο κάποια στιγμή. Κάπου εκεί στην ηλικία των τεσσάρων με πέντε ετών, κρατώντας την κούκλα μας και κάνοντας στροφές στο δωμάτιο. Βέβαια καθώς μεγαλώνουμε τα όνειρα παραμερίζονται αλλά δεν ξεχνιούνται ποτέ.


Τέλεια έμπνευση λοιπόν για τη σημερινή νύφη που θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, και κάπως έτσι το παραμύθι αρχίζει….

Το iprosklitiria.gr βρίσκεται δίπλα σου να σε βοηθήσει με εντυπωσιακά προσκλητήρια γάμου που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Όλα τα παραμύθια πέρα από την ιστορία, για τον γάμο έχουν  ένα ρομαντικό στυλ  αλλά και μοντέρνο στυλ  ταυτόχρονα.
Το νυφικό, τα λευκά τριαντάφυλλα, οι προσκλήσεις, η εκκλησία συνδυάζονται όλα μαζί και δημιουργούν ένα όμορφο και ξεχωριστό, ονειρικό και αιθέριο αποτέλεσμα, έναν υπέροχο γάμο!

Στη παλέτα των χρωμάτων, πέρα από το αξεπέραστο λευκό μπορείτε να βάλετε όλα τα παλ χρώματα που σας αρέσουν και να δημιουργήσετε  κάτι ονειρικό.

Το pinterest του iprosklitiria σας προτείνει υπέροχες προτάσεις που σίγουρα θα σας συναρπάσουν και θα σας δώσουν άπειρες ιδέες για τον δικό σας παραμυθένιο γάμο.

Είστε έτοιμες να μπείτε στον πειρασμό για μερικές παραμυθένιες πινελιές;

Στο iprosklitiria.gr θα βρείτε υπέροχα, μοναδικά προσκλητήρια γάμου που θα σας κλέψουν την καρδιά πάντα σε οικονομικές τιμές και με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!




Δείτε Επίσης

Modern Πρόσκληση Με Άνθη
1,10€

Προσκλητήριο γάμου με υπόλευκο φάκελο. Έγχρωμο προσκλητήριο γάμου 1 όψης Άμεσα εκτυπώσιμο με τη συμπλήρωση των στοιχείων σαςΤο προσκλητήριο εκτυπώνεται σε παχύ, πολυτελές υπόλευκο χαρτί 250 γρ.Κάθε προσκλητήριο συνοδεύεται από υπόλευκο φάκελο πολυτελείαςΟι φάκελοι συνοδεύονται με διάφανα αυτοκόλλητα για το κλείσιμο τουςΤο κείμενο που εμφανίζεται στο προσκλητήριο είναι ενδεικτικό Διάσταση Κάθετο 15 x 22 Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ..

ΚΑΛΑΘΙ
Προσκλητήριο με θέμα τα λουλούδια και γεωμετρικό πλαίσιο
1,45€

Προσκλητήριο Γάμου Φάκελλος Διάσταση: 16,8 x 16,8 εκατ. Χαρτί: γκοφρέ (ανάγλυφο) μπιμπικωτό 160 γραμ. Χρώμα χαρτιού: μπορντώ Κάρτα Διάσταση: 15,8 x 15,8 εκατ. Χαρτί: μεταλλιζέ (περλέ) 250 γραμ. Χρώμα χαρτιού: υπόλευκο Εκτύπωση κειμένου: μελάνι Χρώμα εκτύπωσης κειμένου: χρυσό, μαύρο Όψεις: μία Θέμα: λουλούδια, γεωμετρικό πλαίσιο..

ΚΑΛΑΘΙ
Προσκλητήριο γάμου με θέμα τα pampas
0,84€

Προσκλητήριο Γάμου με επιλογή φακέλου. Προσκλητήριο Γάμου 1 όψης Άμεσα εκτυπώσιμο με τη συμπλήρωση των στοιχείων σαςΤο προσκλητήριο εκτυπώνεται σε ειδικό παχύ, πολυτελές χαρτί 250 γρ. με υπόλευκη απόχρωσηΣυνοδεύεται από φάκελο πολυτελείας με επιλογή χρώματος από αντίστοιχους κωδικούςΟι φάκελοι συνοδεύονται με διάφανα αυτοκόλλητα για το κλείσιμο τουςΤο κείμενο που εμφανίζεται στο προσκλητήριο είναι ενδεικτικό Διάσταση προσκλητηρίου 14 x 19 Διάσταση φακέλου 14,5 x 19,5 Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ..

ΚΑΛΑΘΙ

Γράψε ένα σχόλιο